Hair ornaments


"Hopes are like hair ornaments. Girls want too wear too many of them. When they become old women they look silly wearing even one."

- Mameha, Memoirs of a Geisha by Arthur Golden


Duh!


"Det är ju 'sudda', din idiot!"

-Felicia


The Man Your Man Could Smell Like


Ägg och Bacon


Ägg och bacon är facktiskt ganska okey konbination. Bestämde mig för att äta middag efter att ha pluggat läxor hela dan och kände för att äta ägg. Men man kan inte bara äta ägg, även om det inehåller fruktansvärt mycket olika vitaminer...heter det vitaminer? Har för mig att det heter något annat...

I alla fall. Då skådade jag ett paket bacon i kylskåpet. Visseligen visste jag att bacon och ägg är en ganska vanlig konbination (english breakfast, duh) men har personligen alltid varit misstänksam mot dem båda om de visstas på samma talrik. Varför vet jag inte.

Sen kom problem nr två. Fick jag ta baconen? Äggen vet jag att vi barn (ungdommar? unga vuxna?) får ta av, men baconen var jag inte lika säker på. Funderade på att ring mamma på jobbet, men eftersom jag aldrig kan komma ihåg om nummret på withe board tavlan stämmer eller inte, så vågade jag inte ringa. Har redan trackaserat dom stackars personerna på linje x tillräckligt många gånger ("Ah..eh!H-hej,...öh, jag heter Louise...j-jag söker Monika Larsson!!!" "...Hon slutatde att jobba på den här linjen för fem år sedan, som du kanske kommer ihåg från senaste gången du ringde.").

Pappa kunde jag i och för sej ringa, eftersom han altid har mobilen med sig, men han vet nog lika mycket om baconen i kylskåpet som jag gör, så det skulle nog bara varit slöseri med tid. Så till slut bestämmde jag mig för att ja lika gärna kunde äta upp baconen. När allt kommer omkring är inte bacon så svårt att få tag i om vi absolut skulle behöva det senare. Dessutom räcker ett paket bara till en person. Kanske två, om man äter nudlar till också, så om vi hade något storslaget planerat för detta paket bacon så hade det ändå inte räkt till oss alla.

När pappa sen kom hem efter att jag ätit sa han att han inte trodde vi skulle ha det till någonting. Men som jag sa tidigare kan man inte lita på hans omdöme om inehållet i vårat kylskåp.

Får fråga mamma om saken imorgon innnan jag går till skolan.

Wtf?


60% of the time it works every time! d(¤_¤)


...That don't make sense! D:<

---

I can't be narcissistic...I'm too awesome!


RSS 2.0